Bạn đang xem tư liệu "Đề kiểm soát 1 tiết lần 4 môn giờ đồng hồ Anh Lớp 6 (Chương trình thí điểm)", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD sinh hoạt trên

Tài liệu lắp kèm:

*
de_kiem_tra_1_tiet_lan_4_mon_tieng_anh_lop_6_chuong_trinh_th.docx

Nội dung text: Đề bình chọn 1 ngày tiết lần 4 môn giờ đồng hồ Anh Lớp 6 (Chương trình thí điểm)

SECONDARY SCHOOL KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 4 Name: .

Bạn đang xem: Đề kiểm tra tiếng anh lớp 6 chương trình mới lan 1

Subject: English 6 Class: . Time: 45 minutes ( Chương trình thử nghiệm )  MARK phản hồi Code of paper A. Listening: (2,0ms) I. Listen then put the words or a number in each blank to lớn complete the table: (1,0m) Name Ha Class (1) Idea 1 Put a (2) bin in every classroom. Idea 2 Buy energy-(3) Idea 3 Have (4) .fairs. II. Write T (true) or F (false): (1,0m) 1. Ha is in class 6B. 2. She thinks they can use the club fund to lớn buy light bulbs for classes. 3. She thinks they will buy energy-saving lights for every class. 4. At book fair, students can swap their used books. B. LANGUAGE FOCUS: (2,5ms) I. Odd one out:(0,5m) 1. A. Star B. Father C. Camera D. Garden 2. A. Heart B. Heard C. Learn D. Hurt 3. A. Fast B. Class C. Answer D. Táo khuyết 4. A. Check B. Recycle C. Reuse D. Environment 5. A. Each B. Sea C. Create D. Idea II. Choose A, B, C for each gap in the following sentence. (2,5ms) 1. We .live in the đô thị in the future. A. Will B. Won’t C. Don’t 2. He will some pictures with his camera. A. Takes B. Taking C. Take 3. She thinks we travel to the Moon. A. Don’t B. Might C. Was 4. They will live in houses in the future. A. Hi-tech B. Paper C. Water 5. If we plant more trees, the air be so polluted. A. Will B. Won’t C. Vì chưng 6. We can reuse A. Water B. Air C. Bottles7. We shouldn’t rubbish on the street. A. Throw B. Wrap C. Turn off 8. Turn the lights when we go out. A. On B. Off C. Of 9. Planting more to reduce pollution. A. Rice B. Flowers C. Trees 10. If he so hungry, he will eat that cake. A. Is B. Are C.be C. READING: (2,0 ms) I. Complete the text: (1,0m) Our future house will be on (a/ an / the) ocean. It will be surrounded by tall trees & blue sea. But we only have salt water in the ocean. We need fresh water for (drink/drinking/ to lớn drink/ khổng lồ drinking) and for growing food (in/on/at/into) farms. Ocean water is too salty (drink/drinking/ lớn drink/ to drinking). It is also too salty for watering plants. We must have the ways to make fresh water from salty water. We should be (careful/ careless/ carefully/ carelessly) not lớn waste water. II. Answer the questions: (1,0m) 1. Where will your house be? 2. What will it be surrounded? 3. Is ocean water salty? 4. What must we have the ways khổng lồ do? D. WRITING: (3,0ms) I.

Xem thêm:

Reorder the words lớn make the meaningful sentences. (2,0m ) 1. He / will / get / cup / coffee / next morning. 2. The teacher / will / not / punish / that student. 3. If / he / not eat /breakfast / he / be / hungry. 4. We / can / reuse / bottles / cans. 5. We / should / not throw / rubbish/ the/ street. II.Write a short paragraph about your dream house, using the cues given to help your writing. (1,0 pts). 1. What type of house it is 2. Where it is located 3. What it looks lượt thích 4. What surrounds it 5. What appliances it hasĐÁP ÁN CHẤM ĐIỂM A. LISTENING: (2,0ms) I. Listen then put the words or a number in each blank to complete the table: (1,0m) Name Ha Class (1)6A Idea 1 Put a (2) recycling bin in every classroom. Idea 2 Buy energy-(3) saving lights. Idea 3 Have (4) book fairs. II. Write T (true) or F (false):(1,0m) 1. F 2. F 3. T 4. T Tapescript: I’m Ha from class 6A. If I become the president of the 3R Club, firstly, I’ll talk khổng lồ my friends about putting a recycling bin in every classroom. Then we can reuse or sell the things we have in these bins. Secondly, if we get a lot of money from selling these things, we’ll buy energy- saving lights for every class. Finally, I’ll organize a few book fairs. There, students can wrap their used books. B. LANGUAGE FOCUS: (2,5ms) I. Odd one out:(0,5m) (Mỗi câu đúng 0,1 điểm) 1. A. Star B. Father C. Camera D. Garden 2. A. Heart B. Heard C. Learn D. Hurt 3. A. Fast B. Class C. Answer D. Táo bị cắn dở 4. A. Check B. Recycle C. Reuse D. Environment 5. A. Each B. Sea C. Create D. Idea II. Choose A, B, C for each gap in the following sentence. (2,0ms) (Mỗi câu đúng 0,2 điểm) 1. A 2. C 3. B 4. A 5. B 6. C 7. A 8.B 9. C 10. A C. READING: (2,5ps) I. Complete the text: (1,0m) (Mỗi câu đúng 0,2 điểm) Our future house will be on (a/ an / the) ocean. It will be surrounded by tall trees & blue sea. But we only have salt water in the ocean. We need fresh water for (drink/drinking/ to lớn drink/ khổng lồ drinking) and for growing food (in/on/at/into) farms. Ocean water is too salty (drink/drinking/ khổng lồ drink/ khổng lồ drinking). It is also too salty for watering plants. We must have the ways khổng lồ make fresh water from salty water. We should be (careful/ careless/ carefully/ carelessly) not to lớn waste water. II. Answer the questions: (1,0m) (Mỗi câu đúng 0,25 điểm) 1. Our future house will be on the ocean. 2. It will be surrounded by tall trees and blue sea. 3. Yes it is 4. We must have the ways to lớn make fresh water from salty water.D. WRITING: (3,0ms) I. Reorder the words to lớn make the meaningful sentences. (2,0m ) 1. He will get a cup of coffee next morning. 2. The teacher won’t punish that student. 3. If he doesn’t eat breakfast, he will be hungry. 4. We can reuse bottles & cans. 5. We shouldn’t throw rubbish on the street. II.Write a short paragraph about your dream house, using the cues given to lớn help your writing. (1,0 pts). 1. What type of house it is 2. Where it is located 3. What it looks lượt thích 4. What surrounds it 5. What appliances it has (Mỗi câu đúng 0,2 điểm)
Bài viết liên quan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *