Đề thi HSG giờ Anh lớp 5 cấp cho tỉnh là trong số những tài liệu học tiếng Anh nâng cao cho con trẻ em. Học giờ đồng hồ Anh lớp 5 với những đề thi tiếng Anh cung cấp tỉnh sẽ giúp đỡ các em đã có được những kỹ năng và kiến thức tiếng Anh nâng cao, học tập tiếng Anh hiệu quả hơn.

Bạn đang xem: Đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 5 cấp thành phố hà nội 2020


Đề thi HSG giờ đồng hồ Anh lớp 5 cấp tỉnh gồm đáp án dưới đây là đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 5 năm học tập 2013-2014 cho những em ôn luyện giờ Anh. Đề thi giờ Anh cho trẻ em trên bigbiglands.com sẽ tiến hành sắp xếp theo từng độ tuổi và từng trình độ chuyên môn tiếng Anh của những cấp lớp không giống nhau. Những em học tiếng Anh trẻ nhỏ tại bigbiglands.com sẽ sở hữu được được những kỹ năng tiếng Anh mới cũng giống như những tài liệu ôn luyện giờ Anh hiệu quả.

Đề thi HSG tiếng Anh lớp 5 cấp cho tỉnh tất cả đáp án

Học giờ Anh lớp 5 với số đông đề thi giờ Anh lớp 5 sẽ mang về cho những em những kiến thức tiếng Anh nâng cao, mang đến trẻ hầu như dạng bài bác tập tiếng Anh new giúp trẻ làm quen với đông đảo đề thi giờ đồng hồ Anh.

*

PHẦN I: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ bao gồm phần gạch ốp chân được vạc âm không giống so với những từ còn lại

1. A. Books B. Pencils C. Rulers D. Bags

2. A. Read B. Teacher C. Eat D. Ahead

3. A. Tenth B. Math C. Brother D. Theater

4. A. Has B. Name C. Family D. Lamp

5. A. Does B. Watches C. Finishes D. Brushes

6. A. City B. Fine C. Kind D. Like

7. A. Bottle B. Job C. Movie D. Chocolate

8. A. Son B. Come C. Trang chủ D. Mother

II. Chọn 1 từ không cùng nhóm với các từ còn lại

1. A. Never B. Usually C. Always D. After

2. A. Orange B. Yellow C. Táo bị cắn dở D. Blue

3. A. Sing B. Thirsty C. Hungry D. Hot

4. A. Táo bị cắn B. Orange C. Milk D. Pear

5. A. Face B. Eye C. Month D. Leg

6. A. You B. Their C. His D. My

7. A. Sunny B. Windy C. Weather D. Rainy

8. A. In B. But C. Of D. Under

III. Chọn lời giải đúng tốt nhất (A, B, C hoặc D) để xong xuôi các câu sau

1. She ................... Lớn the radio in the morning.

A. Listen B. Watches C. Listens D. Sees

2. My friend ................... English on Monday và Friday.

A. Not have B. Isn't have C. Don't have D. Doesn't have

3. I am ..........., so I don't want to eat any more.

A. Hungry B. Thirsty C. Full D. Small

4. Last Sunday we................in the sun, we ẹnjoyed a lot.

A. Had great fun B. Have great fun

C. Have funs D. Had great funs

5. I'm going lớn the .................... Now. I want khổng lồ buy some bread.

A. Post office B. Drugstore C. Bakery D. Toy store

6. Another word for "table tennis".............................

A. Badminton B. Ping-pong C. Football D. Volleyball

7. The opposite of "weak" is ....................................

A. Thin B. Small C. Strong D. Heavy

8. How............is it from here khổng lồ Hanoi?

A. Often B. Far C. Many D. Much

9. Where...................you yesterday? I was at home.

A. Was B. Are C. Were D. Is

10. What is the third letter from the over of the English alphabet?

A. X B. Y C. X D. V

11. ................... You lượt thích to drink coffee? Yes, please.

A. What B. Would C. Want D. How

12. I often watch football matches..............Star Sports Channel.

A. On B. In C. At D. Of

13. What about ................. Lớn Hue on Sunday?

A. Lớn go B. Go C. Going D. Goes

14. I...............go swimming because I can't swim

A. Often B. Never C. Usually D. Sometimes

15. His mother bought him ........... Uniform yesterday

A. A B. An C. The D. Two

16. The story is so uninteresting, it means that the story is.........................

A. Nice B. Exciting C. Funny D. Boring

17. My school ...... Three floors & my classroom is on the first floor.

A. Have B. Has C. Are D. Is

18. His mother is a doctor. She works in a ......................

A. Hospital B. Post office C. Restaurant D. Cinema

19. He often travels......................car...........................my father.

A. By/ for B. By/ with C. With/ by D. For / by

20. I ask my mother to..............my dog when I am not at home

A. See B. Look after C. Look at D. Take of

IV. Em hãy điền một giới từ phù hợp điền vào vị trí trống để hoàn thành các câu sau

1. My father works for a company (1)............... Monday (2) ............... Friday.

2. He lives (3)............................... A house (4) .................. The countryside.

3. Lan is standing near the store & she is waiting (5) ........................ The bus.

4. I agree (6).............. You about that.

5. I have English...............Wednesday and Friday

6. Look (8) ........................ The picture (9) .................... The wall, please!

V. đến dạng đúng của rượu cồn từ vào ngoặc

1. What ( do)...........................your sister doing now ? She ( skip )......................................................

2. There ( be)..................a lot of people at the tiệc ngọt last night.

3. Kate (play).....................volleyball every afternoon, but she(play)..........................................badminton now.

4. We should ( bởi vì )..........................morning exercises

5. He (see)................................... A big long in his dream.

6. Laura ( be )...............from Canada. She ( speak ).................. English và French. She ( come )......................to Vietnam tomorrow. She ( stay )..................in a hotel in hcm City for 3 days. She ( visit ) ............... A lot of places of interest in Viet Nam

7. My brother can ( swim )....................................

8. I prefer (like).......................in a village because it is peaceful.

9. There ( be).......................................... A chair and two tables in the room.

Xem thêm: Bộ Chuẩn Kiến Thức Kĩ Năng Lớp 3 Các Môn Học Cả Năm, Chuẩn Kiến Thức, Kĩ Năng Môn Toán Lớp 3

VI. Hãy viết câu sau gồm nghĩa thực hiện từ hoặc team từ gợi nhắc dưới đây

1. What time / Nga / get / morning?

.....................................................................................................................................

2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening

.....................................................................................................................................

3. It is / cool / dry / November /April

.....................................................................................................................................

4. When / it / hot / we / often / go / swim

.....................................................................................................................................

5. Last summer/ Nam/ spent/ holiday/ Singapore/ his family

.....................................................................................................................................

6. I/ want/ robot/ to/ the cleaning/ the cooking

.....................................................................................................................................

7. They/ went/ trung quốc / plane / stayed / a hotel

.....................................................................................................................................

8. We / don't/camping/because/we/ have/ tent

.....................................................................................................................................

VII. Điền từ phù hợp vào ô trống

Vietnam is in the South- East Asia. It has (1) ________ of beautiful mountains, rivers & beaches. (2) ________ are two long (3) _________ in Vietnam: the Red River in the north và the Mekong River in the (4) _______. The Mekong River is the (5) _______ river in the South- East Asia và of course it is longer (6) _______ the Red River. The Mekong River starts in Tibet và (7) __________ khổng lồ the Bien Dong. Phanxipang is the highest(8)_______________ in Vietnam. It's 3,143 meters. Vietnam also (9) ___________ many nice beaches such (10)______________ Sam Son, vày Son, Nha Trang, Vung Tau.

VIII. Viết lại đông đảo câu sau làm thế nào cho nghĩa không cố kỉnh đổi bắt đầu bằng từ cho sẵn

1. My brother is taller than me.

-> I ...........................................................................................................................................

2. My class had 35 pupils last year.

-> There ...................................................................................................................................

3. Phái nam likes tea.

-> Nam's favorite ......................................................................................................................

4. Let's go fishing.

-> Why don't we ........................................................................................................................

5. The bookstore is behind the bakery.

-> The bakery is ........................................................................................................................

6. Ha walks to school everyday.

-> Ha goes ................................................................................................................................

7. She is Hoa's mother.

-> Hoa .......................................................................................................................................

8. Linda likes chicken.

-> Her favorite ...........................................................................................................................

PHẦN I: NGHE HIỂU

I. Bố trí thứ từ đúng của tất cả đoạn văn sau:

1. He is hungry

2. He closes the refrigerator

3. It is a package of hot dogs

4. Six hot dogs are in the package

5. He opens the refrigerator

6. He sees a package

7. He takes two hot dogs out of the package

8. He puts the hot dogs on a plate

9. He looks inside the refrigerator

10. He wants something khổng lồ eat

Trả lời ................................................................................................

II. Điền từ phù hợp vào ô trống

She ............(1) the book. It is her ..............(2) book. It has a ................(3) cover. It has .............(4) pages. It has many ..............(5). It ........(6) pictures of many animals. She likes animals. She has ..............(7) cats. She likes her cats.. .........(8) names are Fluffy & Muffy. She ...........(9) them the pictures .........(10) the book.

Đáp án:

PHẦN II: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Lựa chọn từ bao gồm phần gạch chân được phân phát âm không giống so với những từ còn lại

1. A 2. D 3. C 4. B 5. A 6. A 7. C 8. C

II. Chọn 1 từ không thuộc nhóm với các từ còn lại

1. D 2. C 3. A 4. C 5. C 6. A 7. C 8. B

III. Chọn đáp án đúng duy nhất (A, B, C hoặc D) để xong các câu sau

1. C 2. D 3. C 4. A 5. C

6. B 7. C 8. B 9. C 10. A

11. B 12. A 13. C 14. B 15. A

16. D 17. B 18. A 19. B 20. B

IV. Em hãy điền một giới từ phù hợp điền vào khu vực trống để xong các câu sau

1. From-to 2. In-in 3. For 4. With 5. On 6. At-on

V. đến dạng đúng của động từ vào ngoặc

1. Is-is skipping 2. Are 3. Plays-is playing 4. Bởi 5. Saw

6. Is-speaks-will come-will stay-will visit

7. Swim 8. Living/to live 9. Is

VI. Hãy viết câu sau tất cả nghĩa sử dụng từ hoặc team từ nhắc nhở dưới đây

1. What time does Nga (often) get up in the morning?

2. You can play games in the afternoon but you must vì chưng homework in the evening

3. It is cool and dry from November lớn April

4. When it is hot we pften go swimming

5. Last summer phái mạnh spent (his) holiday in Singapore with his family

6. I want a robot to vì chưng the cleaning và the cooking

7. They went to china by plane and stayed in a hotel

8. We don't go camping because we don't have tent

VII. Điền từ thích hợp vào ô trống

1. A lot 2. There 3. Rivers 4. South 5. Longest

6. Than 7. Flows 8. Moutain 9. Has 10. As

VIII. Viết lại đông đảo câu sau làm thế nào để cho nghĩa không núm đổi bắt đầu bằng từ mang đến sẵn

1. I am shorter than my brother

2. There were 35 pupils in my class last year

3. Nam's favorite drink is tea

4. Why don't we go fishing?

5. The bakery is in front of the bookstore

6. Ha goes lớn school on foot everyday

7. Hoa is her daughter

8. Her favorite food is chicken

PHẦN II: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp thứ tự đúng của cả đoạn văn sau:

5 - 9 - 1 - 10 - 6 - 3 - 4 - 7 - 2 - 8

II. Điền từ thích hợp vào ô trống

1. Picks up 2. Favorite 3. Red 4. 52 5. Pictures

6. Has 7. Two 8. Their 9. Shows 10. In

Để dứt tốt gần như đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 5, những em yêu cầu học xuất sắc những kỹ năng tiếng Anh lớp 5 thuộc chương trình học tiếng Anh thiếu thốn nhi mà lại nhà trường chuyển ra. Các bạn cũng có thể cho những em xem thêm những bài học kinh nghiệm tiếng Anh lớp 5 theo chuẩn khung tham chiếu Châu Âu tại bigbiglands.com nhé!

Bài viết liên quan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *